Mys fredag!

Jag tänder ljus, myser upp mig i soffan och tar ett glas vin... Läser dessa 320 sidorna....


Buss?

Jag har börjat skicka lite offerter till olika bussbolag för att ev hyra in en buss från hotellet (som vi kommer rekommendera) till vigseln och sen tillbaka till festen. De som svarat säger att det kostar ca 4000:- för två timmar, är det någon som har några förslag på vad man kan göra?? Eller billiga bussbolag i Göteborg???
(Bild lånad från google.se)

Vigselringar

Svårt att bestämma vilken som är finast, vad tycker ni? :-) Har den undrer som förlovningsring och den ska behållas, fast min är i vitguld..


Limousine till festen!

Vi har funderat lite på hur vi vill att vår transsport till och från vigselplatsen ska se ut. Eftersom jag rider på fritiden hade ju självklart häst och vagn varit det absolut självklara alternativet men det går inte då vigselplatsen är ganska långt från festen och att vi gifter oss i februari... Så då har vi bestämt oss för Limousine. En sån här:
(Bilder lånade från bestelitelimo.se)
De här bilderna är till och med tagna där vi kommer vigas :) Den här känns modern men ändå klassisk. Passar bra in på vårt bröllop... Då kan även tärnorna åka med mig i den till vigseln. Vad kommer ni ha för transsport? KOmmer ni åka limousine? :) Några tips och annat som kan vara bra att tänka på?

RSS 2.0