In och utmarsch?!

Är det någon som har tips på bra låar till in och utmarsch? Inget kristet ch någon "kul" låt till utgången.. Någon låt som lixom "nu börjar festen" låt :-) Vi har bestämt en av de två låtarna vi ska ha under vigseln.

Kent-utan dina andetag fast en tjej som sjunger dig superlugnt.. Lyssna på Carolina Wallin Peréz - Utan dina andetag så förstår ni hur jag menar :-)
Jag älskar kent så det var ett självklart val sen nummer två vet jag inte än... Tips?! :-)


Kommentarer
Postat av: Sverigetrotteriger/Amanda

Jag hade nog rekomenderat något som skriker - Er. En låt som speglar era personligheter, sen om det är "bröllops-vänligt" eller ej spelar ingen roll för man ska väl ändå sätta sin egen prägel på det hela? :)

Så tänker iaf jag inför vårt bröllopet.

2011-10-17 @ 00:15:04
URL: http://traveler.blogg.se/
Postat av: Ida

Jo det är klart men därför jag vill ha lite tips då vi kört fast.. Vi skulle ju aldrig välja en låt bara för att andra har den.. Tips är alltid bra sen gör man ju sitt eget av det ändå..

2011-10-17 @ 10:36:39
URL: http://vinterbrollopet.blogg.se/
Postat av: Sverigetrotteriger/Amanda

Mitt tips i så fall är att undvika alla gamla 80-90tals smöriga kärlekslåtar, de är så sönder tjatade så det är inte klokt. Fokusera på det moderna mer, en låt går alltid att ändra tempo på/ göra akustisk. Välj en låt som verkar upprepa sig i era liv, något ni dansat till exempelvis.

2011-10-17 @ 12:06:01
URL: http://traveler.blogg.se/
Postat av: Boel

Vi fotade ett par i höstas och de hade valt att överraska sina gäster vid utmarschen - de gick ut som vanligt till bröllopsmarschen, sedan när gästerna kom ut så försvann de bakvägen och kom sedan dansande ut till Michael Jacksons låt the way you make me feel, riktigt häftigt och så uppskattat:-) - kanske vore något att göra?

2012-01-12 @ 06:06:22
URL: http://www.studiomix.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0